הטיפול בקיורטן לא מניב תוצאות

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

28/05/2014 | 02:49 | מאת: איתי

אהלן, אני חייל ובסוף דצמבר התחלתי טיפול בקיורטן, בהתחלה מינון של 20 מג, ואחרי חודש 40 מג. במשך 3 חודשים לקחתי את התרופה, וחוץ מתופעות הלוואי המעצבנות ורגישות שיא של העור, הפצעים אפילו מעט החמירו ולא ראיתי תוצאות בכלל. כשחזרתי אליו, הוא פשוט החליט להמשיך את הטיפול לעוד 3 חודשים, חצי שנה. אני כבר בחודש החמישי לטיפול ועדיין אין שום הקלה במצב. האקנה לא חמור מאוד, אבל גם לא קל. מיואש לגמרי ולא יודע מה לעשות. ברגע שהייתי אצל המומחה הוא רק נתן לי להמשיך את הטיפול. יכול להיות שתוך חודש אחרי חצי שנה זה יעבור? קשה לי להאמין אם לא היה שום שיפור עד עכשיו.

איתי בוקר טוב המינון ניתן לפי משקל הגוף ונראה שהתחילו עם מינון מאד נמוך ואחכ רק הגבירו אותו. לידיעה בהחלט יכולה להיות החמרה בתחילת הטיפול . מחזור טיפולי יכול לקחת בין 6-8 חודשים ולעיתים צריך לקחת סבב נוסף .

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות