לקראת 6 חודשים רואקוטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

08/05/2014 | 13:39 | מאת: ליאור

ד"ר שלום, הנני נוטל כמעט 5 חודשים רואקוטן וכבר אין אקנה בכלל, אפילו הסימנים נעלמים עם הזמן כמובטח. הכל טוב ויפה, השאלה האם יש צורך להמשיך בטיפול [נוטל 40 מ"ג ביום לאחר ארוחה בערב ושוקל 58]. היות ואני רואה תוצאה מאד טובה ויפה, האם אפשרי לבקש מהרופא מטפל לסיים את ההליך..? או שמא להמתין עוד 4 חודשים לסיום עפ"י הנוסחה כמדע מדויק? בתודה, ליאור .

ליאור אין נוסחה בדרכ הטיפול הוא בין 6-8 חודשים כקורס ראשון .בהסתייגות שלא ראיתי מצב פניך , הייתי מראה הפנים לרופא העור שלך שיכול להמליץ אולי לקחת עוד חודש בלבד

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות