רוקסו ואקנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

26/04/2014 | 20:07 | מאת: עופרה

בני בן ה-16 קיבל ראקוטן אשר גורמים לכאבי גב. משיחה התברר שרןקסו יכול לעזור לאקנה וללא תופעות לוואי - האומנם ? מדוע רופאי העור (והיינו אצל כמה רופאי עור) המליצו רק על הרקוטן

עופרה הי קצת קשה להבין מדבריך האם התגלתה תופעת לוואי של כאבי גב אצל בנך? רואקוטאן מתאים לטיפול באקנה לכן ההמלצה של רופאי העור . ובהחלט קיימות תופעות לוואי .משמעותו שחלק מהפציינטים עלולים לחוות חלק מתופעות אלו. לכן יש משמעות להתייעצות עם רופא עור מומחה בעת נטילת רואקוטאן ובביקורת .

רוקסו ורואקוטאן הן 2 סוגים שונים של טיפול באקנה האחד אנטיביוטיקב והשני נגזרת ויטמין A ובמקרים מסויימים אפילו משלבים אותם ביחד .במידה ובנך סובל מכאבי גב עלוי לגשת לרופא המטפל להפסיק השימוש ברוטקוטאן ולקבל טיפול אחר המתאים לו.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות