אהלן דוקטור

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

10/04/2014 | 22:51 | מאת: שי אטיאס

קודם כל אני פה כבר שלושה חודשים תודה רבה על העזרה שלך. אני לוקח 4וחצי חודשים קירורטאן הפנים היו חלקות עם אדמומיות ואתמול 7חצקונים גדלו לקחתי שלושה חודשים 40 מילגרם ועוד חודש וחצי לביינתים אני לוקח 60מילגרם הרופא אמר לי שאם אני לא יסייים את הטיפול ידחו לי את הגיוס אני מתגייס ב7.5 ..האם אפשר להתגייס ופשוט לקבל פטור מאמץ ושמש.. זה לא שאני קרבי או משהו וגם ככה דחו לי הרבה את הגיוס

הי ערב טוב בעקרון הצבא לא מגייס חיילים תוך כדי טיפול ברואקוטאן.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות