רט-אויט

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

20/03/2014 | 20:28 | מאת: קרן

שלום, לפני כחצי שנה טופלתיבמשחת רט-אויט 0.05 לטיפול באקנה (מרחתי את המשחה כל לילה על עור נקי). המשחה אכן עזרה לפצעים ושיפרה את מצב העור אבל נאלצתי להפסיק את השימוש עקב יובש קיצוני בפנים. לאחר זמן מה הפצעים שוב חזרו, מרחתי את המשחה בלילה ולמחרת בבוקר קמתי עם פצעים מגרדים, נפוחים שגרמו לי לאדמומיות בכל הפנים. הפסקתי מיד את השימוש במשחה ולאחר כשבוע התופעות נעלמו. מאז ניסיתי למרוח עוד כמה פעמים אבל התופעות חזרו.. האם אני אלרגית? איך ייתכן מצב שבו השתמשתי במשחה יום יום במשך חודשיים ופתאום לאחר זמן מה מופיעות כל התופעות לוואי האלו? ניסיתי שאר משחות וזו היחידה שבאמת עזרה...

כן את כנראה אלרגית ואפשר לפתח אלרגיה לחומר גם אחרי שנים שך שימוש

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות