אקנה בעורף

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

19/03/2014 | 20:58 | מאת: מישה

היי אני מישה אני בן 16 יש לי פצעונים גדולים בעורף כאשר אני מפוצץ אותם אני מרגיש כאילו חותכים לי את העורף כאילו אני מרגיש כאב חד כזה אני לא יודע למה הפצעונים באלה הם באזור העורף לבין הראש איפה שיש את השקע הזה בין 2 השרירים האלה שמחזיקים את הראש קיצור אז השאלה שלי אקנה זה אך ורק בעית עור ? ונגיד אני מפוצץ פצעונים באזור העורף זה יכול איכשהו להזיק לעצבים או לעורף עצמו ?

מציע לגשת לרופא עור מומחה לטיפול סיסטמי לפני שתייצר נזק נוסף כמו צלקות וכו

20/03/2014 | 17:45 | מאת: מישה

מה זאת אומרת ו כו' ?

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות