קורס רוקטאן שלישי

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

17/03/2014 | 15:11 | מאת: אוראל

שלום רב, נטלתי רוקטאן במינון של בין 40-60 מ"ג במשך כ7 חודשים. היה הטבה משמעותית בקורס השני. אך עכשיו,לאחר חצי שנה הפצעים חוזרו. לא כמו פעם אבל גם עכשיו,וכל פצע שיוצא משאיר סימן וכתם לתקופה ארוכה מאוד! אני מרגיש שחלה החמרה שנית. מה עושים? האם כדאי להתחיל טיפול שלישי במינון נמוך של 20MG ליום פעמיים בשבוע? מה דעתך?

אוראל לפעמים קורה שהאקנה חוזרת אם כי לא באותה עוצמה .התייעץ עם רופא העור שלך לאחר שיראה מצב האקנה לגבי הסבב הנוסף ובאיזה מינון

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות