חצקונעס לילדה בתחילת גיל ההתבגרות

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

16/03/2014 | 08:55 | מאת: נועה

ילדתי בת ה-12 וחצי התחילה לגדל פצעונים חלקם עם ראש מוגלתי, בעקבות זאת הפסיקה לאכול שוקולדים וגבינה צהובה והפחיתה את צריכת הביצים, אך הפצעונים הולכים ומתרבים והולכים ונעשים גדולים ומתרכזים בעיקר באיזור המצח וכעת גם החלו להתפשט לאיזור הלחיים. מה מומלץ לעשות? האם טיפול תרופתי עלול להזיק לילדה בגיל זה? האם זה אקנה? בתודה גדולה מראש.

נועה ערב טוב האוכל לבדו אינו הגורם לאקנה . מבלי לבדוק את הילדה אנני יכול לומר שזו בוודאות אקנה . אם כי בשנים האחרונות די נפוץ אקנה אצל ילדות. מציע לגשת לרופא עור מומחה לבדיקה ולהתאמת טיפול .טיפול תרופתי הוא תלוי מצב והתפתחות ביולוגית

18/03/2014 | 11:56 | מאת: נועה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות