צלקות אקנה אדומות (שטחיות)

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

10/03/2014 | 14:32 | מאת: ירון

לפני שנתיים כשסבלתי מאקנה נטלתי רואקוטן , האקנה עבר אבל נשארו לי צלקות אדומות (שטחיות) קטנות בלחי. ברור לי שצלקות האקנה האדומות לא יעברו לי מעצמן וש"הזמן לא יעלים אותן" ואני חייב לטפל בהן בעזרת לייזר . השאלה שלי היא , בהתאם לזה שיש לי עור שחום ובתהאם לזה שהצקות שלי הן שטחיות ולא עמוקות - איזה מבין טיפולי הלייזר : " פילינג לייזר" או " לייזר פרקציונלי " יותר יתאימו לי לטשטוש הצלקות ?

ירון בוקר טוב לייזר בהחלט יכול לעזור איזה סוג של לייזר כמובן תלוי בצלקות על פניך שאותם חייבים לראות !!!כדי להתאים הטיפול. גש לרופא עור או פלסטיקאי שמתמחה בלייזר שיאבחן ויתאים הטיפול.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות