משחת דואק ג'ל

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

09/03/2014 | 23:48 | מאת: דנה

שלום, בעבר סבלתי מהתפרצות של אקנה לאחר הפסקת גלולות, מעולם לפני כן לא סבלתי מאקנה וההתפרצות הייתה קשה - לקחתי רואקטן תקופה וזה עבר. לאחרונה הפסקתי להשתמש בטבעת נובה-רינג וכעת אני מתחילה לראות הופעת פצעים חדשים ואני חוששת שמה שוב תהיה התפרצות כזו כמו בעבר. האם להתחיל שימוש בדואק ג'ל יכול למונע התפרצות נוספת של אקנה? נכון לעכשיו מדובר במספר פצעים בודדים בלבד, הייתי רוצה לתפוס את זה לפני שזה מתפרץ. תודה רבה.

דנה בהסתייגות שאנני יכול לעשות אבחנה באינטרנט ,הדואק גל בהחלט יכול לעזור למצב הקיים האם ימנע פצעים עתידיים ? לא בטוח גשי להיבדק אצל רופא עור

13/04/2014 | 18:50 | מאת: שירה

היי דנה, אני מחפשת המון זמן בבתי המרקחת את הדואק ג'ל. היכן קנית אותו? תודה!

13/04/2014 | 19:25 | מאת: דנה

קניתי אותו לפני די הרבה זמן, היה בבית מרקחת של קופת חולים לאומית. לא זכור לי שהייתה בעיה למצוא אותו. סורי אם לא עזרתי יותר מדי.

11/01/2017 | 19:49 | מאת: סמדר

לא ניתן להשיג באזרחות את הדואק ג'ל. רק בצבא

29/03/2017 | 22:10 | מאת: דוד

שטויות אפשר בלי בעיה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות