פצעונים נוראיים בפנים אחרי הסרת שיער בשעווה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

23/02/2014 | 15:05 | מאת: עדי

הייתי אצל הקוסמטיקאית לפני כמה ימים והיא הורידה לי שיער בפנים עם שעווה אני סובלת מאקנה גם ככה אבל פתאום צצו להם כמות מסיבית של נקודות אדומות וכואבות בפנים זה לא אסתתי ונראה ממש נורא האם יש משהו שניתן לעשות כדי שזה יחלים? כמה הנזק נורא? והאם זה בכלל יעבור? זה נראה מזעזע ואני לא יכולה להראות את הפנים שלי בכלל כל הפרצוף מלא פצעונים אדמדמים וחמים וזה ממש נורא...

עדי שלום חבל שהמתנת גשי לרופא עור בדחיפות לראות מה ניתן לעשות

24/02/2014 | 14:52 | מאת: דינה

גם אני סבלתי מאקנה וקבלתי המלצה על מרכז קוסמטיקה אילנית כהן בגבעתיים. הבנתי שהם מומחים בתחום. תנסי

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות