החמרה במצב האקנה לאחר 3 חודשים

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

20/02/2014 | 08:59 | מאת: אנונימי

אני נוטל את התרופה קיורטן 20 מ"ג במשך שלושה חודשים ואני מרגיש שמצב האקנה אינו משתפר אלא אפילו נוספו לי פצעים אדומים אל הפנים. רציתי לדעת אם בטיפול קיימת אפשרות להחמרת מצב האקנה ולאחר מכן המצב ירגע או שזה לא קשור. כמוכן רציתי לדעת אם יש קשר בין אוננות להופעתם של פצעי אקנה.

לאנונימי שלום אין קשר בין אוננות להופעת אקנה זהו מיתוס !!!לגבי הרואקוטאן צריך לבדוק אם המינון מתאים לך. הטיפול הוא לאורך זמן בדרכ כ6 חודשים.וכן עלולה להיות החמרה בהתחלה .

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות