שימוש באינפרא אדום ולא לייזר בעת נטילת ראוקטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

16/02/2014 | 13:18 | מאת: מירנדה

שלום ד"ר, ברצוני לברר האם אוכל להשתמש, בשימוש ביתי באינפרא אדום- למרות שאני נוטלת ראוקטן...אני יודעת שלייזר אסור, היות ומדובר ב"פולסים" מאד חזקים שיכולים לגרום לכוויה [במיוחד בעת נטילת התרופה], ברם האינפרא הנו מוחלש משמעותית, על גבול ולא מורגש/ אין כמעט אודם בעור לאחר השימוש. מה אומר? אפשרי לנסות באזור מוסתר בטרם אנסה בכל האזורים האחרים? בתודה, מירנדה.

אין לי מושג לאיזה מכשיר את מתכוונת וזהשהאודם אינו מורגש עדיין לא אומר שלא תהיינה תופעות אחר כך

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות