קיורטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

13/02/2014 | 15:32 | מאת: קרן

שלום, אני לוקחת קיורטן 40 מג ליום כבר 17 ימים, אני בת 16, 1.50 שוקלת 43 קילו רופא העור שלי המליץ לי לקנות את הקרם לקות אקופייס של דוקטור עור כדי לטפל ביובש. אבל, הוא לא עוזר בכלל והפנים שלי יבשות ומתקלפות מאוד. כל האזור מסביב לפה שלי מלא בקילופים וזה נמשך גם אל הלחיים. קילופים מאוד קשים שפשוט מכסים את כל העור. כל העור באיזור הזה מאוד מאוד יבש. אני שמה את קרם הלחות שלוש פעמים ביום בערך ולא רק שהוא לא עוזר הוא גם גורם לי לתחושה של חום ושורף באיזורים היבשים וגם גורם לפנים שלי להיות אדומות. שעתיים אחרי המריחה העור חוזר להיות יבש ו flaky לרופא שלי, ובערך לכל רופא עור אחר אין תור עד ה-24.2 הייתי היום בבית מרקחת של הקופה שלי והרוקח נתן לי משחה בשם צטומג האם זה מתאים כטיפול זמני עד שאוכל לראות את הרופא שלי? כי היובש מאוד גרוע תודה:)

קרן שלום נראה לי שיש אפשרות להפחית את המינון של הרואקוטאן כדי למנוע יובש כזה אז התייעצי עם הרופא שלך

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות