אבעבועות רוח

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

11/02/2014 | 10:11 | מאת: שלהבת

היי, אני בת 28 וכשהייתי תינוקת בת 3 חודשיים קיבלתי אבעבועות רוח. לא כמו שכולם אומרים שגירדו לכן נשארה צלקת (הייתי בת 3 חודשיים...) כתוצאה מכך נשארו לי צלקות "בורות" באזור הפנים. האם ישנה דרך להעלים אותן? כשהלכתי לרופא עור היא הוא אמר שאין טיפול שיכול להוריד/לטשטש אותן. אשמח לתשובה.

שלהבת בהסתייגות שלא ראיתי את הצלקות מאמין כי הרופא צדק מאד קשה להעלים "בורות" כדבריך האופציות אם כן ניתן שוב תלוי בעומק הצלקת הן לייזר או פילינג עמוק.וגם לא בטוח שעוזר .

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות