?

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

08/02/2014 | 00:38 | מאת: ניסן

היי, אני 8 חודשיים לאחר טיפול ברואקוטן, סיימתי את הטיפול בהצלחה רבה, התחלתי ממצב בינוני, בחודש האחרון התחילו לחזור לי החצקונים. הבנתי שיש כאלה שצריכים סבב נוסף, אבל השאלה שלי היא איך אני יודע אם אני במצב הזה שאני אצרתך נוסף? הפצעים יחזרו להיות בידיוק כמו שהיו ? ישאר ככה (בקטנה יחסית) ? או שיש אופציה שזה תקופה וזה יהיה חלק שוב בקרוב. ברור שאי אפשר לתת תשובה בטוחה בלי אבחון, אבל אני שואל באופן כללי למקרה ממוצע

ניסן כפי שהסברתי כל מקרה לגופו .יכול להיות שאתה צריך המשך טיפול אולם כיוון שלא ראיתי מצב פניך אנני יכול לתת תשובה

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות