אשמח לתשובתך

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

07/02/2014 | 16:50 | מאת: מאור

שלום שמואל יורב .. לפני חודשים סיימתי קורס של 7 חודשי קיורוטן אני בן 18 ושוקל 56 הכדורים העבירו לי את הפצעים שהיו לי כנל גם בגב הרופא אמר לי שהאדום יעבור עם הזמן ולאחר 3 חודשים האדום נעלם והפנים חלקות הבעיה שלי זה שבתקופת ההחלמה מהאודם בנוסף התחילו לגדול לי פיצעונים לפני שעבר האדום חשבתי שהשקיורוטן העביר הכל ולא יגדל ופתאום יצאו לי 7:8 פצעים אז חיכיתי למועד התור לרופא בישביל שהראות לה את זה אבל בתקופה ההמתנה לתור הפצעים נעלמו וגם האדום איך קבר כזה קורה דוקטור והם יכולים לחזור ?

האקנה הייתה כנראה פעילה וכרגע לא .מציע שבכל זאת רופא העור יראה מצבך ויתאים טיפול(אולי משחה) צריך להיות מרוצה שהטיפול עובד ומצליח

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות