שאלה בנושא כדורי אקנה.

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

28/01/2014 | 00:02 | מאת: שני

הרופא נתן לי כדורי מינוציקלין לטיפול באקנה- פעמיים ביום אחרי האוכל, בשילוב עם דואק למריחה בערב ובבוקר שימוש באקנתרים. מה שמוזר הוא שהוא לא ביקש ממני לעשות בדיקת דם וכל החברים שלי מבית הספר אמרו לי שכשהם לקחו תרופות נגד אקנה הם נתבקשו לעשות בדיקת דם. האם אני צריכה לעשות בדיקת דם? מה יכולות להיות תופעות הלוואי כתוצאה מהכדור הזה והתרופות? קצת מדאיג אותי שהוא לא ביקש בדיקת דם, כי אולי בכלל זה פוגע בכבד א משהו כזה. אשמח לתשובה! תודה

שני את מערבבת מס תחומים ישנם מספר טיפולים לאקנה את מקבלת אנטיביוטיקה .וחבריך כנראה קיבלו רוןאקוןטאן ולכן הזדקקו לבדיקות דם כל חודש

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות