צלקות אקנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

21/01/2014 | 14:43 | מאת: גלי

שלום, אני סבלתי מאקנה די חמור בפנים, חזה וגב. לקחתי קיורוטן במשך שמונה חודשים והוא עזר לי מאוד אך נותרו לי צלקות על הפנים. הצלקות אדומות ושטוחות והן מפריעות לי מאוד. באילו דרכים אני יכולה לטפל בהן? שמעתי על טיפול בלייזר ועל טיפול חדש בעזרת גלי רדיו (Sublative Rejuvenation). האם אתה ממליץ על הטיפול החדש הזה? היכן ניתן לעשות אותו? תודה רבה.

גלי שלום חייב מראה עיינים כדי ליעץ מה מתאים לצלקות שלך 2 הטיפולים מתאימים לסוגים שונים של צלקות.מציע לגשת לרופא עור או פלסטיקאי שמתחמה בלייזר ובגלי רדיו להתייעץ לאחר איבחון

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות