שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

17/01/2014 | 14:52 | מאת: שלי

ראוקוטן ולייזר . מותר לעשות לייזר להסרת שיער שמשתמשים בראוקוטן ? (באזור הגוף לא הפנים ) ועוד דבר ניתן להכניס לבריכות מלח (בתוך בתי מלון בים המלח) את הגוף כאלה מעיינות מלך וגופרית ? שמשתמשים בראוקוטן ? .. תודה רבה מראש.

שלי שלום התרופה נמצאת בדם קרי בכל הגוף רצוי מאד לא לעשות לייזר ולא לגשת למעינות גופרית העור מאד רגיש בתקופה זו

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות