בן 24, אקנה מגיל ההתבגרות ועד עכשיו .

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

09/01/2014 | 19:45 | מאת: פלוני

שלום, בצבא התחלתי טיפול רואקוטן, וגם אחריי הצבא נטלתי רואקוטן. המצב היה טיפה יותר טוב אבל אחריי זמן קצר מאד הכל היה חוזר. הרגשתי שרופאי העור שלי אובדים עצות, נטלתי אנטיביוטיקה במשך חודש עד שלושה חודשים (לא זכור לי בדיוק) - לא עזר. ניסיתי כל מיני משחות, ונוזלים אלכוהוליים בעצת הרופאים כמובן. אני לא עקבי עם המשחות מפני שאני אף-פעם לא רואה תוצאות... לא הייתי רוצה לחזור על טיפול רואקוטן נוסף כושל, התופעות לוואי ממש לא נעימות... אני לא צורך מוצרי חלב גם, מנהל אורח חיים בריא יחסית... מה (לעזעזל, סליחה) ניתן לעשות ??? עכשיו קראתי על הפוטותרפיה, באילו סכומים מדובר בערך? אם זה אלפי שקלים זה יורד מן הפרק .... אובד עצות, פלוני.

בהסתייגות שלא בדקתי מצב פניך , האופציות הם רואקוטאן במינון ולאורך זמן נכונים ופוטותרפיה .לגבי עלות כספית לשיקולך בלבד

11/01/2014 | 16:48 | מאת: פלוני

2 טיפולים של רואקוטן (אחד קיורוטן) - לא עזרו. אחד מהם לווה בשתיית אלכוהול, אך אחד הרופאים אמר שזה לא אמור לפגוע משמעותית ביעילות הטיפול אלא מגביר את הנזק על הכבד. אני מפחד מטיפול נוסף של רואקוטן בגלל תופעות הלוואי: יש לי עבר של דכאון ומצבי רוח, בנוסף השיער שלי מאד דליל והבנתי שזה יכול להגביר נשירה. פוטותרפיה עולה אלפי שקלים ? לאור מה שציינתי לעיל, פוטותרפיה היא האופציה היחידה ? האם אפשר לקבל המלצה על רופאים מומחים בדרום של קופ"ח מכבי ?

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות