סימנים אדומים בעקבות אקנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

09/01/2014 | 18:13 | מאת: אור

שלום רב, ביתי חיילת בת 19 סבלה מספר רב של חודשים מאקנה, היא משתמשת מידי יום באקניל ווש השתמשה באדפרין תקופה מסויימת לשטענתה גרמה לה לצלקות קטנות. היא החלה לפני כחודשיים שלושה לקחת גלולות והמצב השתפר, אך נותרו כתמים קטנים אדומים על שני הלחיים.היא גם עברה טיפול אצל קוסמטיקאית שמבחנתי חשבתי שזה מזיק. נמסר לה שמריחת משחה קלו-קוט יכולה לעזור למיגור התופעה. אודה לך באם תיידע אותנו מה נכון לעשות. בברכה, אור

הכתמים האדומים הם תוצאה של האקנה שנעלמת בדרכ אחרי מס שבועות עד חודשים משחת קלוקוט אינה עוזרת לכתמים .

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות