רואקוטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

07/01/2014 | 14:15 | מאת: גדי

שלום ד"ר שמואל. הרופא עור שלי אמר לי להפסיק רואקוטן לאחר 4 חודשים ושבועיים שלקחתי בהם 40 מ"ג ביום.יש לי מינון מצטבר של 5360 ואני בן 19 שוקל 60 ק"ג.הוא אמר לי להפסיק משום שלא היו לי פצעים הרבה מאוד זמן והרואוקטן השפיע על הפנים שלי מהר מאוד ואין לי פצעים בכלל רק אדמומיות לכן אין צורך להמשיך לדעתו לקחתי מספיק זמן. השאלה שלי היא האם זה תקין להפסיק ככה אחרי מינון מצטבר כזה ומתי עוברת האדמומיות?

בהסתייגות שלא ראיתי מצב פניך רופא העור שלך החליט כי אין צורך להמשיך וזה מקובל מאד. האדמומית יכולה להמשך בין שבועות לחודשים בדרכ נעלמת לגמרי+

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות