רואקוטן-היסטוריה והתייעצות

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

19/12/2013 | 23:44 | מאת: תהילה

שלום, אני בת 24.8 בגיל 18 נטלתי רואקוטן במינון גבוה כחצי שנה. הכדורים סייעו לי מאוד אך נשארו לי סימנים ומאז יש לי נשירת שיער כרונית כ-6 שנים וחלה הידללות בשיערי. בנוסף, לאחר תקופה חזרו לי הפצעים כמובן שלא ברמה גבוהה אך ברמה שמפריעה לי. אני נוטלת גלולת מינס שסייעו לי לעור הפנים מאוד. כעת חלה החמרה בפצעים שגורמת לי לאי נוחות רבה ותחושת חזרה לעבר. ברצוני ליטול שוב רואקוטן במינון נמוך כמובן על מנת להיפטר שוב מהפצעים הטורדניים, אך חוששת שוב מנשירת שיער ומנזקי הכדור (שראיתי שאין לקחת עם כולסטרול, שאצלי גם קיים). אשמח לתשובה בהקדם!! תודה רבה

תהילה שלום 6 שנות נשירה אינן קשורות לרואקוטאן . עליך לפנות לרופא עור לברור על נשירת שיער ורק לאחריו תחליטו על חידוש אפשרי

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות