דחוף

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

11/12/2013 | 16:25 | מאת: דניאלה

השתמשתי לפני כשנתיים בראוקטן למשך חצי שנה והפצעים עברו לגמרי . לפני כחודשיים הפצעיים חזרו והם ממש בולטים . התחלתי לשתות לפני שבועיים כדורים שנקראים ACNEGON ולהשתמש בתכשירי פנים כמו פילינג ולחות . בנוסף לזה אני שמה משחה לפצעים שקניתי בסופרפארם . זה לא עובר , וזה ממש משפיע לי על הביטחון . מה לעשות והאם כדאי לחזור לראוקטן שוב ???

מי אמר שאקנגון עוזרת ????? כדאי לפנות לרופא עור שיראה מה ניתן לעשות במצבך

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות