צלקות אדומות\וורודות אחרי אקנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

29/11/2013 | 18:58 | מאת: אנונימי

שלום דוקטור לקחתי רואקוטן לפני שנה וחצי ומאז ברוך השם החצקונים הם נחלת עבר אבל נשארו לי צלקות אדומות\ורודות איפה שהיו פעם הפצעים המוגלתיים. בקיצור אני מחפש פיתרון להעלים אותם, נכון שאומרים שאם הזמן הם אמורים לעבור אבל חיכיתי שנה וחצי כבר ונראלי זה מספיק זמן להבין שהם לא יעלמו בלי שאתערב. הם אתה ממליץ על טיפולי לייזר? שמעתי שיש טיפטוך IPL שיכול לעזור הייתה ממליץ עליו?

צריך לראות לגופו של עניין בדרכ בלייזר ישנו מגוון רחב של אפשרויות טיפול מאשר IPL מומחה בלייזר ימליץ השיטה המתאימה לך

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות