דוקטור יורב היקר

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

25/11/2013 | 04:30 | מאת: אבי

יורב היקר שלום : מחר אני מסיים קורס של חצי שנה של קיורטן , לא נותר לי פצעים .. אך נשאר לא מעט אדום , האם בגלל האדום הרופא ימליץ לי על קורס נוסף , כי אני הבנתי שהאדום זה לא יתרפה בזכות הקיורוטן , אלה הקירוטן עצמו גורם לאדום , במידה והוא לא יתן לי קורס נוסף , ויגיד לי שהאדום יעבור לבד .. יש מישכה נגד אדמומיות שאחרי קירוטן ... שממש יהיה שיםור

האודם הוא תהליך טבעי שקורה ובדרכ לוקח מס חודשים והוא נעלם הראה לרופא מצב הפנים והוא יחליט על המשך הטיפול .

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות