עזרה דחופה בבקשה!

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

24/11/2013 | 13:03 | מאת: מורן

שלום דר, אני נוטלת מינוציקלין 50 מג פעמיים ביום לטיפול באקנה, זהו יום הטיפול ה-27 שלי, נותרו לי עוד 3 ימים לסיום הטיפול (בהמלצת רופאת העור שלי) בשבוע האחרון החלה תופעה מוזרה אצלי- טינטון באוזן שמאל, אני שומעת רעש מאוד מציק באוזן, לאחר בדיקה מול רופא א.א.ג הכל תקין, קראתי בעלון התרופה מינוציקלין שבמידה ומופיעה הפרעה בשמיעה יש להפסיק את התרופה מיד ולפנות לרופא. אני לא יודעת מה לעשות!! מצד אחד נותרו רק עוד שלושה ימים לטיפול ואני לא רוצה להרוס הכל ומצד שני הטינטון כבר נהיה בלתי נסבל ואני מפחדת שייגרם לי נזק בלתי הפיך.. אודה לעצתך, מורן.

פני לרופא המטפל בדחיפות

24/11/2013 | 21:10 | מאת: מורן

ממה לדעתך/מניסיונך זה נובע? לא הצלחתי להשיג את הרופאה היום, בינתיים אפסיק ליטול את התרופה..

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות