מינוציקלין ותופעות לוואי--עזרה!!

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

18/11/2013 | 11:27 | מאת: אור

שלום! האם תופעות לוואי חריגות שנלוות לשימוש באנטיביוטיקה יכולות להופיע לאחר שימוש ממושך בתרופה (20 יום) או שהן צצות כבר בתחילת השימוש? (למרות שהן נדירות..) התחיל לי כאב ראש ביומיים האחרונים ואני לא יודעת האם לייחס זאת לאנטיביוטיקה..איך אני אמורה לדעת האם זה חריג? יש לציין שעד לפני יומיים לא היו לי כאבי ראש בכלל.. תודה מראש על תשובתך..

אור שלום תופעות לוואי כשממן כן הן לא תמיד מופיעות,ואם כן לכל אחד בצורה שונה. אנני יכול לדעת אם כאב הראש הוא תוצאה של התרופה . הפסיקי למספר ימים וראי אם הכאב נעלם .מציע להתייעץ עם רופא העור שלך

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות