פילינג וטיפול ברטואיט

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

13/11/2013 | 19:45 | מאת: יוני

שלום , רציתי לשאול לגבי פילינג בזמן טיפול ברטואיט אני מטופל ברטויאט 0.05 שניתן לי מרופא העור וכעשרה ימים לתוך הטיפול הלכתי לקוסמטיקאית בשביל לתרום להחלמה, והיא ביצעה בי פילינג "דלעת" אפילו שידעה שאני מטופל ברטואיט , עכשיו אני שומע שזה מאוד מסוכן לעשות פילינג בזמן טיפול ברטואיט כי זה יוצר צלקות וכדומה, יש לציין שהעור שלי היה מאוד אדום ומגורה אחרי הפילינג והפסקתי עם הרטויאט למשך שבוע , כמובן שהקפדתי למרוח קרם הגנה מדיי יום, האם אני צריך להימנע מפילינג וטיפולים אצל קוסמטיקאית? רופא העור שלי דווקא אמר שפילינג עוזר אודה לתשובה , יוני

13/11/2013 | 20:42 | מאת: יוני

כמו כן רציתי לשאול לגבי אופן השימוש ברטאויט, כרגע אני משתמש כל לילה , ובבוקר ולפני השימוש בלילה אני משתמש בסבון אקניל ווש, אולי זה סבון חזק מדיי? האם צריך סבון עדין יותר? ותוספת של קרם לחות? או אופן הטיפול הוא טוב?

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות