הפסקת רואקוטן לשבוע

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

09/11/2013 | 23:21 | מאת: בר ניימן

שלום, שמי בר מטופל ברואקוטן 40מ"ג. לוקח את הכדורים כבר 5 חודשים (יותר בגלל הגב פחות בגלל הפנים). את הטיפול אני אמור לסיים עוד חודשיים לפי טענת הרופא. במשך הטיפול ערכתי בדיקות דם סדירות שיצאו תקינות. בתקופה יצא לי לשתות אלכוהול פעמיים, פעם בחתונה ופעם ביום הולדת וחצי ליטר בירה מדי פעם בסופי שבוע. בעוד חודש וחצי אני נוסע לטיול באירופה, שכנראה אצא לי להחשף לשמש הרבה ולשתות הרבה (בכל זאת כריסמס וסילבסטר..) הרופא אמר לי שבאותו שבוע לא לקחת את הכדור וזה בסדר. אני חשבתי אפילו להפסיק שבוע לפני לא לשתות כדי לתת לכבד להרגע. אני צריך את עצתכם. תודה

בר שלום אני לא מציע לשתות ואו להיחשף לשמש .אבל פעל בעצתו של הרופא שלך

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות