רוקוטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

09/11/2013 | 19:22 | מאת: מור24

שלום דר! אני בטיפול של מינוציקלין כבר 10 ימים והבנתי מהרופאה שאם כעבור חודש לא אקבל תוצאה ראויה נעבור לרוקוטן. הבנתי שלתרופה יש תופעות לוואי רבות, האם הדבר נכון גם במינון נמוך? הרופאה אמרה שהיא תיתן לי חצי מהמינון המומלץ כדי להפחית את תופעות הלוואי. הבנתי שרוקוטן מותיר סימנים קשים על העור מעין חטטים.. צלקות, האם זה תמיד קורה עקב שימוש ברוקוטן? יש מצב שהתרופה לא תותיר צלקת?? אני רוצה לציין שאני סובלת מאקנה בדרגה בינונית..אני בת 24 והאקנה רק באיזור הפנים ( בעיקר באיזור עצמות הלחיים כלפי הצוואר)..תודה רבה מראש! מור

שלום בניגוד לדעה הרווחת האקנה הוא הגורם לצלקות ולא הרואקוטאן. במינון נמוך בדרכ תופעות הלוואי מופחתות. אפשרות נוספת היא טיפול פוטותרפי שלו אין תופעות לוואי

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות