ראשים לבנים ושחורים

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

09/11/2013 | 12:08 | מאת: שירלי

ד"ר שלום, אני בת 34, מתחילה את החודש השישי של ראקוטן במינון 60 מג. יש שיפור מתחילת הטיפול, העור חלק עם כתמים אדומים-ורודים. אבל עדיין יוצאים ראשים שחורים ולבנים בסנטר ובלחיים. אני גם משתמשת בדואק מדי ערב. האם אתה חושב שכדאי להמשיך עוד חודש עם הראקוטן? איזה טיפול יכול לרפא את זה? בגלל טראומת מהעבר אני ממש לא מעוניינת בטיפול קוסמטי. תודה

שירלי שלום בהסתייגות שלא ראיתי מצב פניך התייעצי עם רופא העור לגבי המשך טיפול ברואקוטאן ואו משחות נוספות.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות