מגרד לי!

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

06/11/2013 | 18:33 | מאת: מורן

שלום דר אני מטופלת במשחות לוקסיד ודאלאגיס טי , קראתי שבתחילת השימוש בלוקסיד יש קילוף ואדמומיות עד שהעור מסתגל, אכן העור התקלף לי וכיום ביום העשירי לטיפול העור כבר לא מתקלף אך מגרד לי מאוד באיזורים בהם מרחתי את הלוקסיד! (אני מורחת בלילה..ולמשל עכשיו נתקפתי בהתקף גירוד חזק) כמובן שלאחר הגירוד הער נראה אדום ומגורה.. האם יש קרם לחות שניתן למרוח שירגיע את המקום ומומלץ כשיש אקנה? האם התופעה נורמלית? תודה!

מציע להפסיק להשתמש בתכשירים עד שהעור ירגע ולבקש מרופא העור משהו אחר

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות