כתמים חומים אחרי פצעים

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

05/11/2013 | 11:11 | מאת: שרית

בת 29. לאחרונה יצאו לי פצעים בלחיים כואבים מאד ונגעתי בהם , נשארו לי כתמים חומים , אני ממש מיואשת אפילו מייקאפ לא מכסה אותם . יש איזה משחה למרוח שיעברו הכתמים ? ולמה בגילי יוצאים לי פצעים כאלה מכוערים וכואבים .?

שרית בוקר טוב א. מייעץ לערוך פרופיל הורמונלית +אולטראסאונד שחלות ב. כשתתקבלנה התוצאות לפנות לרופא עור שיוכל לטפל בפצעים ג. רק לאחר טיפול בפצעים ניתן יהיה לטפל בכתמים .עליך להימנע מלגעת בהם כנראה שיצרת פיגמנטציה .

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות