עזרה בבקשה!

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

03/11/2013 | 01:53 | מאת: מור

שלום אובחנתי לפני כשבוע כסובלת מפצעי בגרות בדרגה בינונית גבוהה, (אני בת 24) אני נוטלת מינוציקליו 50 מג פעמיים ביום (למשך חודש), אני כבר ביום הטיפול החמישי ואני מרגישה חולשה, מעין נפילת מתח כמה שעות לאחר נטילת הכדור. האם מדובר בתופעת לוואי נורמלית של האנטיביוטיקה? יתכן שאיני שותה מספיק? אני גם מורחת משחת לוקסיד בלילה ו דאלאגיס טי פעמיים ביום.. --שאלה נוספת: יש לי פצעים קטנים תת עוריים- מה מכל התרופות שאני נוטלת יעלים את אותם פצעים? (הם לא מוגלתיים..מעין בליטות קטנטנות בצבע של גוון העור.) תודה על עזרתך מור

חולשה אינה תופעת לוואי נפוצה במינוצקלין כדאי לגשת לרופא לברור

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות