צלקות אקנה וראוקוטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

01/11/2013 | 19:00 | מאת: אורטל

ד"ר שלום רב, ברשותך אני רוצה לשאול מס' שאלות: אני בת 35 עם עור שומני. התחלתי טיפולי לייזר לצלקות אך רופא עור מומחה המליץ להפסיק ולקחת מינון של 3 פעמים בשבוע ראוקוטן: 1. האם נטילת ראוקוטן משפרת או מחליקה ולו במקצת את מרקם העור מבחינת הצלקות והחטטים 2. בהמשך אעבור טיפול לייזר לצלקות וחורים חטטים - העור שלי רווי בחורים וצלקות שטחיות, אך במבט בלחיים הם נראים מבחינת מרקם העור, כמו מרקם של צלקת אחת גדולה (ודבר זה גורם כבר שנים רבות אצלי לתופעה שמחייכת אז זה נראה בלחיים כמו הרבה קמטוטים בכל שטח הלחי, למרות שזה לא קמטוטים, כי כבר שנים אצלי זה כך ואני מניחה מהצלקות) - האם הטיפול בלייזר ישפר את מרקם עור הפנים מבחינת הצלקות חטטים וחורים, כך שהוא פחות ייראה צלקתי (ובעצם פחות קווים בכל שטח הלחיים בעת חיוך)

אורטל שלום בהסתייגות שלא ראיתי מצב פנייך אנני יכול לחוות דעה . באופן עקרוני ישנם מס טיפולים לצלקות אקנה שצריכים להיות מותאמים למצב פנייך .הרואקוטאן מטפל באקנה ולא בצלקות

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות