אקנה וצלקות

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

31/10/2013 | 17:16 | מאת: בדוי

אני בן 17 , אני סובל מאקנה 4 שנים. כל יומיים גודלים 2~ 3 חצ'קונים, ונשארות צלקות מפצעים קודמים, וזה ממש לא נראה טוב. יש לי כמה שאלות 1. איך אני מונע גדילה של פצעים כל יומיים ? 2. אני משתמש בACNIL WASH , FACIAL CLEANSER LIFE , וגם של דוקטור פישר , כמעט 3 שבועות ואני לא רואה שום שיפור. במה אתה יכול להמליץ לי למצבי ? 3. האם אוננות קשורה איכשהוא לפצעי בגרות ? 4. אני מפוצץ בדרך כלל חצ'קונים עם ראש לבן , ולא מזמן הוצאתי "שחורים" מהפנים , האם זה מסוכן ? אשמח גם לשלוח לך אפילו תמונה כדי שתראה עד כמה מצבי חמור. תודה רבה .

לשם בדוי לצערי אתה גורם לעצמך נזק לחינם א. להפסיק לפוצץ פצעים "ולהוציא שחורים"יכולות להגרם צלקות. אין קשר בין אוננות ואקנה מיתוס ג. גש לרופא עור לטיפול

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות