פצעי בגרות

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

18/10/2013 | 09:34 | מאת: מעין

שלום, אני בת 30 ומידי פעם, בעיקר לפני קבלת מחזור, מופיעים על הפנים מספר פצעים (אדומים) מלבד זאת יש על האף והלחיים נקודות שחורות רבות. אני משתמשת לרוב באקנה מיצין או אקנה תרים. ברצוני לשאול- מה הטיפול הטוב ביותר לנק השחורות? האם יש הבדל בין אקנה מיצין לאקנה מיצין פלוס? האם עדיף לי לעבור למשחה מסוג קלירקס? תודה רבה

בדרכ תכשירים רטינואידים טובים לטיפול ואפשר לשלב גם תכשירים המכילים בנזואיל פרוקסיד כדוגמת הקלירקס גשי לרופא העור שיתאים לך השילוב

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות