רואקוטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

07/10/2013 | 23:16 | מאת: עומר

אבקש לענות בדחיפות. מותר להתאמן בחדר כושר ולהרים משקולות בזמן הטיפול ברואקוטן, תוך הורדת עצימות האימונים,אני מתאמן כבר תקופה ארוכה וזאת בעיה גדולה להפסיק להתאמן. דבר שני, אני לא בולע כדורים, מה לעשות? אפשר לרסק את הכדורים? ואם אי אפשר לרסק? אז מה לעשות?

07/10/2013 | 23:20 | מאת: עומר

נוסף לכך הרופאת עור רשמה לי בינתיים מינון של 20 מג ליום, כדור ביום. אני עוד לא התחלתי את התרופה, אבל ישנה אפשרות להשאיר מינון נמוך ולהתאמן במכון? או שאין קשר למינון? יש לי אקנה יחסית בינונית-קשה

אין אפשרות לרסק כדורי הרואקוטאן בקשר לאימון ההוראה היא לא אימון טינטנסיבי כדי שלא יהיה נזק לשרירים ברגי=ע שתרגיש כאב שרירים חובה להפסיק

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות