דחוף-פצעונים לפני בת מצווה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

04/10/2013 | 00:00 | מאת: אור

בעוד כחודשיים בתי ב"ה תחגוג בת מצווה.מזה מספר חודשים ישנם פצעונים על המצח,הסנטר והלחיים שלה.רופא עור המליץ על שטיפת הפנים בסבון פנים ומשחת גנטתרים קרם 0.1% שלוש פעמים ביום.בתי שוטפת פנים עם סבון לניקוי עמוק פעמיים ביום ומורחת את המישחה רק פעם ביום לפני השינה בערב. בינתיים אין כל שינוי מזה כחודשיים,חלק מהפצעונים הופכים ל"שחורים". האם טיפול זה יעיל או שיש צורך להחליפו? האם יש לגשת גם לקוסמטיקאית להוצאת ה"שחורים"? כיצד ניתן להעלים את הפצעים במהרה לפני המסיבה שלה?

אור לא ניתן לטפל במהרה אם קיימים פצעים לא הבייתי ממליץ על קוסמטיקאית יש לגשת לרופא העור כנראה שזקוקה לטיפול אחר

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות