אקנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

17/09/2013 | 06:07 | מאת: אסף

שלום, לפני כשתיים החלו להופיע אצלי מעט פצעי בגרות על הפנים, אולם שנה לאחר מכן החמיר המצב בגלל התקפת לחץ שהייתה לי לאחר כמה ימים צמחו לי לא מעט פצעים שאני סובל מהם עד היום (שנתיים כבר) הלכתי לרופא עור והוא נתן לי משחות ואניביוטיקה שאכן עזרה אך היו לה תופעות ללואי לא נעימות שבגללן הפסקתי לקחת. אני משתמש באקניל ווש פעמיים ביום ובמוצרים של AHAVA. אני כבר מיואש ואיני יודע מה לעשות על מנת להיפטר מהפצעים האלה.

אסף שלום כנראה שלסוג האקנה שלך המשחות החיצוניות אינן מספיקותוצריך טיפול תרופתי או לחילופחן פוטותרפי גם אם אינך יכול לקחת אנטיביוטיקה ישנן פתרונות אחרים התייעץ עם הרופא שלך מה מתאים לך

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות