ניסוי שנכשל

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

16/09/2013 | 17:12 | מאת: אבי

שלום דוקטור .. לצערי קראתי דברים לא נכונים באינטרנט בקשר לאקנה כמו לשים משכת שיינים בפנים .. ניסיתי את זה קמתי למחרת עם כוויות בחלק מהפנים (מי שלא טועה לא לומד ) דוקטור אני מרגיש כוויה כי מחלק המקומות שזה אדום זה ממש שורף השאלה שלי דוקטור אני נוטל קירוטן 60 מג בדרך כלל שבנאדם נשרף לוקח לזה יומיים שלושה עד שזה נעלם בגלל שיש לי אקנה יקח יותר זמן .. והכדורים יעזרו להעביר את זה ..? ועם האור שלי קיבל כוויה ממשכת שינים זה אומר שהוא רגיש .. האור שלי רגיש בגלל הכדורים ? ועם כן זה טוב ( סליחה על זה שכתבתי הרבה ) עם תעננה לי על השאלות אני מודה לך מקרב לבב

אבי שלום אותי למדו שאם יש בעיה הולכים למומחה . מיכיוון שלא ראיתיך אנני יודע מצב האקנה שלך ומשקלך קשה לי להעריך מתי תסיים את הטיפול אם העור שורף לך התייעץ עם הרופא המטפל יכול להיות שהתחלת במינון גבוה מידי

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות