פצעים מרגיזים

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

11/09/2013 | 13:58 | מאת: סטודנטית29

שלום ד"ר, כהשלמת הכנסה (היום אין ברירה) אני עובדת במזנון של אוכל מהיר. כל סוף משמרת אני חוזרת הביתה עם פצעים בפנים על הצוואר וכו עם מעט מוגלה בדומה לאקנה - כנראה בעקבות השמן בעת הבישולים במסעדה. הפצעים עובדרים לאחר יום יומיים אם אני לא במשמרת :) רציתי לדעת האם יש קרם או משהו שאוכל למרוח לפני הגעתי למסעדה בכדי למנוע מראש את יציאת אותם פצעים מכוערים? תודה והמשך יום נפלא....

העבודה באזור שמן בהחלט יכולה להחמיר אקנה צריך לטפל בפצעים ולקחת בחשבון החמרה בשל סביבת העבודה אין אפשרות למניעה מראש .

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות