ראוקוטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

10/09/2013 | 18:24 | מאת: איילון

שלום, אני לוקח ראוקוטן כ3 שבועות 40 מ"ג ביום ויש לי מספר שאלות אשמח אם תענו עליהם: 1.אני לוקח 2 כדורים של 20 מ"ג במכה אחת האם זה בסדר?(במקום לפצל את זה לארוחת בוקר וערב,אני לוקח את זה עם ארוחה שומנית בצהריים) 2.האם ניתן לקחת תרופות כמו אקמול,אדוויל וכדומה? 3.יש לי מעין גירוד כזה ויש תרופות עם אנטי היסטמין בערך 10 מ"ג(תרופורות שלא מצריכות מרשם רופא) .האם הן בשילוב של ראוקוטן מסוכנות ויכולות לפגוע בכבד? 4.תוך כמה זמן בממוצע מתחילים לראות שיפור משמעותי. תודה מראש,איילון.

איילון שלום אפשרי לקחת בבת אחת הכדורים .בקשר לגרד רצוי שתתיעץ עם רופא העור אולי מפתח אלרגיה לרואקוטאן? תוצאות זה אינדיווידואלי מיכיוון שלא ראיתי מצב פניך אנני יכול לדעת .

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות