סיום רואקוטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

10/09/2013 | 00:30 | מאת: נועה

שחום דר יורב. סיימתי קורס מלא של רואקוטן לפני מספר ימים.. עכשיו רציתי לדעת באיזה קרם לחות אתה מייעץ לי להשתמש לאחר שהעור שלי יתחיל להיות שוב שומני? מתי אפשר להתחיל לשטוף את הפנים בסבון שהוא פילינג? ומתי אפשר ללכת לקוסמטיקאית? תודה ושנה טובה.

נועה שלום יש לחכות חצי שנה לפני טיפול פילינג בפנים אין צורך בקוסמטיקאית מיד לאחר רואקוטאן המתיני מס חודשים . לגבי קרם לחות כל קרם שהוא לא שומני אלא על בסיס מים !!!!

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות