חודשיים וחצי לאחר ראקוטן

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

27/08/2013 | 14:30 | מאת: ריקי

שלום לכולם ושלום ד"ר. הילדה שלי בת 16 הפסיקה ראקוטן לאחר שהיא לקחה תקופה ארוכה של 10 חודשיים מינון נמוך של 20 מ"ג.נשארו לה עדיין כמו צלקות בפנים למרות שהיא לא נגעה בפנים הבעיה היא שממתי שהיא לקחה ראקוטן היו לה תופעות לוואי שפתאום הפנים שלה נהיו אדומות כל כמה זמן וזה עובר והיא בכלל לא בשמש היא יכולה להיות בבית וזה קורה לה. וגם עכשיו שהיא חודשיים ללא ראקוטן עדיין יש לה את התופעה הזאת. האם זה יעבור אי פעם? הבדיקות דם יצאו תקינות. למה זה קורה? אשמח לתשובות יום טוב. ולגביי הצלקות זה עובר בהמשך?

ריקי היקרה הצלקות והכתמים אינם תופעות לוואי שלרואקוטאן אלא תוצאה של האקנה עצמה הכתמים בדרכ נעלמים אחרי מס חודשים . צלקות אינן עוברות יש לטפל

28/08/2013 | 14:48 | מאת: ריקי

הפנים מידיי פעם אדומות אין לה כתמים.זה בה והולך . ותודה על התשובה המהירה.

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות