אקנה שלא עוזב

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

24/08/2013 | 20:08 | מאת: אני

שלום רב מגיל 17 ועד היום כאשר אני בן 27 אני סובל מאקנה שמגיע הולך לסירוגין,נטלתי את כל הטיפוליים הקונבינציונאליים האפשריים כולל פעמיים טיפול מלא ברואקטון. כרגע הפצעים חזרו שוב ואיני יודע מה לעשות,התחלתי בטיפול של טיפות דרך הפה כדי לנקות את הכבד,ובמקביל אני מטפופל אחת לשבוע אצל קוסמטיקאית. (אני רק רוצה להדגיש כי איני צורך מוצרי חלב כמעט ואני שותה רק חלב ''סויה'')

ניקוי כבד? האם ניסית טיפול פוטותרפי?

25/08/2013 | 16:28 | מאת: אני

ד"ר שלום מהו טיפול פוטוטרפי,איפה עושים כזה דבר והאם הוא יעזור במצב כמו שלי?

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות