ד''ר יורב היקר ..

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

15/08/2013 | 17:37 | מאת: אבי

שלום דוקטור קודם כל אני רוצה להגיד לך שאין לך מושג עם כמה אתה עוזר לאנשים ובאמת שמגיע לך כל הכבוד על כך אני ממש מערייך את זה תראה דוקטור אני שוקל 55 ויש לי אקנה ואני מטופל בקירוטן כבר 5 חודשים התחלתי עם 20 מ'ג היום אני נוטל 60 מ''ג מפעם לפעם שאני הולך לביקור שגרתי לרופא העור שלי היא לא מפסיקה להחמיא לי על ההתקדמות שעושים הקירוטן בפנים שלי אבל דוקטור הבעיה היא שאת ההתקדמות הזאת אני לא רואה ...!! אולי בגלל שאני מסתכל 3 פעמים ביום במראה לראות עם יש התקדמות אתה חושב שהיא משקרת בישביל לעודד אותי או שהיא אומרת את האמת

אבי היקר! רצונה לעודד אינו פסול ההפך .... אבל מכיוון שלא ראיתי אותך אנני יכול לדעת מאמין שאחרי 5 חודשי טיפול יש שיפור

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות