חצ'קונים

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

04/08/2013 | 23:52 | מאת: ששון

שלום, אני בן 20 סובל מחצ'קונים מוגלתיים מגיל 16 אשר נמצאים על כל פניי הם באים וחוזרים זה כבר מאוד מציק לי וזה לא עוזב אותי. במשך ה4 שנים האלו תמיד ניסיתי לטפל בהם בקוסמטיקה,שתיית מינוצין למשך חצי שנה, משחות אנטיביוטיקות על הפנים וטיפול ברפואה סינית. כל הטיפולים האלו עזרו לא בהרבה אך עזרו. אבל לצערי הרב החצ'קונים המוגלתיים האלה חוזרים ובכמויות. רוקוטן והכדורים הדומים לו אני מסרב ליטול עקב תופעות הלוואי. אשמח מאוד לעזרתך בתודה, ששון.

05/08/2013 | 09:05 | מאת: אחד שלוקח רואקוטן

היי ששון אני בגיל שלך וסובל מאקנה גם בערך מאותו הגיל... כמו כן בדומה לך ניסיתי את כל הטיפולים האפשריים וכעת אני עוד מעט מסיים לקחת רואקוטן וזה הדבר היחיד שמונע מהעור להפוך לשומני. העור שלי עכשיו מרגיש כאילו אני בן 14 והפצעים כבר לא יוצאים! אל תפחד מתופעות הלוואי זה שווה את זה לאחר כמה חודשים!!

הי ששון ישנן מס אפשרויות טיפול לאקנה והן מותאמות למצב האישי של הפציינט נראה לי שמיצית כמעט את כולם . האופציות העומדות לפניך הן: רואקוטאן או פוטותרפיה (טיפול באור) שתי האופציות טובות ומתאימות לאקנה עיקשת התוצאות יפות בכל מקרה לגופו ,השוני הוא שלפוטו אין תופאות לוואי .

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות